Izvor: TANJUG
22.06.2022 u 17:48
0

ZELENSKI SE NADA: Verujem da će sve članice EU podržati ukrajinsku kandidaturu

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da veruje da će sve članice Evropske unije (EU) podržati predlog da se Ukrajini dodeli status kandidata za članstvo, na samitu koji će se održati ove nedelje.

– Verujem da će svih 27 zemalja Evropske unije podržati naš status kandidata – naveo je Zelenski, govoreći putem video veze sa studentima Mankove škole za globalne poslove i javnu politiku u Torontu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

AUSTRIJSKI OFICIR ODUVAO ZELENSKOG: Evropa ne može da ispuni zahteve Kijeva! Jedino da se sve države razoružaju!

On je pozitivnu odluku članica EU o dodeljivanju statusa kandidata za članstvo Ukrajini nazvao „izlaskom u svetlost iz tame“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter