Izvor: Novosti
06.02.2024 u 07:50
0

ZNA SE U KOM STADIJUMU JE RAK KRALJA ČARLSA! Kakve su prognoze za BRITANSKOG MONARHA

Kralj Čarls, kojem je dijagnostifikovan kancer, veoma je pozitivan što se tiče dalje lečenja.

Porodica i prijatelji kažu da su oduševljeni njegovom odlučnošću da nastavi da izvršava svoje obaveze, kao što inače čini. U ovom trenutku čini se da je kancer uhvaćen u ranoj fazi i da su prognoze dobre, piše Dejli Mejl.

Čarls je poslednjih meseci često odlazio u nedelju uveče u zamak Vindžor kako bi proveo vreme sa princom Vilijamom, piše The Sun, dodajući da su otac i sin sve bliži.

Bakingemska palata je juče saopštila da su lekari otkrili neodređeni oblik raka tokom lečenja benignog stanja prostate.

Čarls je telefonom obavestio članove bliske porodicu, uključujući i otuđenog sina Harija, koji će doći iz Kalifornije da vidi svog oca.

Nije poznato gde će vojvoda od Saseksa boraviti kada poseti Veliku Britaniju.

Hariju je potrebna prethodna dozvola Bakingemske palate da ostane na kraljevskom imanju. Britanski mediji podsećaju da je letos morao da vrati ključeve od vikendice Frogmor kada su Hari i njegova supruga Megan Markl napustili imanje. Njegov zahtev da ostane u zamku Vindžor, palata je odbacila kada je poslednji put posetio Veliku Britaniju u septembru i Hari je na kraju odseo u hotelu.

Ovo će biti prvi put da provede neko značajno vreme zajedno u više od 18 meseci. Kraljevski posmatrači se sada pitaju da li bi to moglo najaviti „otopljenje“ u odnosima.

Kralj Čarls je juče stigao u London sa imanju u Sandringemu u jutarnjim časovima. Uz njega je supruga Kamila, a očekuje se da kralj počne sa lečenjem.

Kamila je odlučila da bude uz svog supruga, iako je on insistirao da nastavi sa svojim radnim obavezama. Drugi članovi kraljevske porodice će sada morati da preuzmu neke dužnosti, uključujući i princa od Velsa, koji će uskoro ponovo da se posveti javnom životu, iako i njegova supruga Kejt ima ozbiljne zdravstvene probleme.

Dok otkazuje sve svoje javne angažmane, Čarls insistira na tome da nastavi sa svojim ‘crvenim kutijama’ odnosno papirologijom, a možda čak i organizuju, doduše manji broj, privatnih tet-a-tet susreta.

DailyMail navodi da je kralj saznao za svoju dijagnozu početkom prošle nedelje, ali da je insistirao da ode u crkvu u Norfolku u nedelju i da srdačno maše građanima.

Kamila je takođe u sredu insistirala na otvaranju nove „Maggie“ jedinice za rak u Londonu, iako je znala da će njen suprug biti podvrgnut lečenju.

Pažljivo je poručila građanima u Kraljevskoj slobodnoj bolnici da kralj „ide dalje i daje sve od sebe“. Izvor je rekao: „To je njena zasluga. Bila je divna.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter