Izvor: bsc
07.12.2023 u 20:27
4

BIBLIJSKO PROROČANSTVO SE OBISTINJUJE! PUTIN KAO CAR SPASITELJ SA ISTOKA DOLAZI DA PROTERA SATANU: RUSIJA isteruje AMERIKU sa BLISKOG ISTOKA – „AKTUELNOSTI“!

Vladimir Putin je doputovao na Bliski istok označivši kraj američke hegemonije na tom prostoru. Izrael se ne zaustavlja u nameri da uništi tunele Hamasa, odnoseći dečje živote bez zadrške. O ovim temama večeras govore: Dragana Mitrović, Srđan Perišić i Luka Kastratović.

653. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 63. dan RATA U IZRAELU
Dragana Mitrović kaže da Izrael nema moralnih skrupula i da su se čak drznuli da udare na UN

– Najpre ona priča; nesretna žena je za nas, zbog našeg iskustva, izuzetno teško, strašno. Dešava se svakodnevno, jako mnogo dece gine. Operacija se vodi na takav način da je bezobzirna prema civilnim žrtvama. Izraelska armija je uhapsila osumnjičene muškarce, kako bi među njima otkrili pripadnike Hamasa. Suprotno humanitarnom, ratnom pravu. To nam je na žalost samo još jedna potvrda onoga što su govorili – da će biti nemilosrdni, da će koristiti sva sredstva. Pokazuju to iz dana u dan. Umesto da Izrael oslušne ono što se govori od čelnog čoveka UN, zvog tolikih protesta širom sveta, oni napadaju i samog generalnog sekretara i same UN – ističe Mitrović.


Srđan Perišić je rekao da Rusija stabilizuje Bliski istok

– Rusija ima dobre odnose tradicionalno sa arapskim svetom, iako su mnoge arapske zemlje bile pod kontrolom SAD. UAE, Egipat, Jordan, to su sve bile produžene ruke zapadne američke geopolitike. Izvlače se iz čvrstog zagrljaja. Rusija ostvaruje saradnju, finansijsku isto tako. Rusija ima tradicionalno dobre odnse sa Izraelom. Netanjahu je trn oku Bajdenu i oku duboke države. SAD su se htele otarasiti Netanjahua. Rusija može da bude neki balanser – smatra Perišić.


Luka Kastratović kaže da Rusiju nije slomilo ni 11 krugova sankcija

– Amerikanci su ljuti što nisu ostvarili uspehe dok su bili jedina sila. 11 krugova sankcija nije uspelo, sve je propraćeno medijima. U režiji MOSADA i CIA vrši se ovo na Bliskom istoku. Imamo seriju ratova, zločina pa pregovora, razmene zarobljenika. Taj narod (Palestinci) je navikao da živi u ratnim uslovima i smrt mu je svakodnevna pojava. Putin je došao u okruženje ratnih sukoba, vidimo kakav mu je priređen doček – zaključuje Kastratović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “BIBLIJSKO PROROČANSTVO SE OBISTINJUJE! PUTIN KAO CAR SPASITELJ SA ISTOKA DOLAZI DA PROTERA SATANU: RUSIJA isteruje AMERIKU sa BLISKOG ISTOKA – „AKTUELNOSTI“!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter