Izvor: bsc happy
19.04.2024 u 08:12
0

„DOBRO JUTRO SRBIJO“ OVOG JUTRA VAM DONOSI: Jučerašnja dešavanja preko Drine i obraćanje Dodika zabrinutom narodu!

Poslušajte šta naši gosti imaju da kažu na dešavanja u Republici Srpskoj.

Dodik se juče obratio po pitanju osuda Srpskog naroda za genocid, okupljeni su došli od Trebinja do Novog grada, jer su zabrinuti. Uz napomenu da Republika Srpska nije inat već sloboda i da neće dozvoliti da niko etiketira srpski narod, Dodik je istakao koliko je u ovom momentu borba za pravdu bitna.

Srđan Barac: Podsetimo da nakon drugog svetskog rata nije dozvoljeno prekrajanje granica država jer kad god su narodi kretali putem oslobođenja bili su podržani a na Kosovu smo mi bili većina u jednom trenutku pa smo i tu  svedočili kršenju međunarodnih prava i konvencija.

Stefan Srbljanović, politikolog: Putin uvek traži paralelu između drugih dešavanja u svetu i njegove situacije kao što je i primer sa bombardovanjem Jugoslavije. Međunarodno pravo ,ora biti isto za sve a ne samo po potrebi određenih sila da se koristi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter