Izvor: bcs happy
14.06.2024 u 08:32
0

„DOBRO JUTRO SRBIJO“ VAM DONOSI: Ponovo nasilje u školi, majka prebila nastavnicu biologije

Nasilje u školi nejenjeva kod nas, nov slučaj se juče dogodio. Majka je pretukla nastavnicu biologije i postavila ponovo pitanje dokle ovo ide, ako se roditelji tako ponašaju šta se onda od dece može očekivati.

Snežana Repac, psiholog: Neverovatno koliko roditelji sebi daju za pravo da procenjuju rad zaposlenih u prosveti. Moraju da postoje granice i to ljudi moraju da shvate. Ko god radi sa ljudima stalno je u riziku da neko ko je tempirana bomba dođe do njega i da se tog dana rastrese , isprazni svoju tenziju na osobi sa kojom komunicira a koja je u obavezi da bude pristojna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter