Izvor: BSC Happy
04.12.2023 u 20:23
0

OVAJ VELIKI IGRAČ SUTRA MOŽE DA ZAUSTAVI RAT, ALI ĆE IPAK IZAZVATI TREĆI SVETSKI! I večeras u „AKTUELNOSTIMA“ OTKRIVAMO ko KROJI SUDBINU BLISKOG ISTOKA!

Izrael pokušava da u sukob na Bliskom istoku direktno uvuče Ameriku, koja bi se sudarila sa smrtnim neprijateljem Tel Aviva - Iranom. Takve težnje, sprovedene uspešno u delo, dovele bi do globalnog sukoba. Dragan Stanojević, Žarko Pecić i Uroš Šuvaković večeras govore na ove i ostale teme u antologijskoj emisiji "Aktuelnosti"!

649. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 59. dan RATA U IZRAELU
Uroš Šuvaković je rekao da je glavni uzročnik haosa na Bliskom istoku Amerika

– Ko je pažLivo gledao izlaganje pr-a izraelske armije, on je zapravo mogao da primeti da on govori o američkim bazama u Siriji. A šta će američke baze u Siriji? Da li je Bašar pozvao Amerikance? Dakle, nije! Faktor destabilizacije na Bliskom istoku su SAD. Mi smo videli da on kaže: Rat Irana, Hamasa, Hezbolaha protiv Amerike i Izraela. Ako Amerika zaista ratuje sa Iranom, to je zaista opasna stvar. Ako se želi stvoriti takav rat, blizu smo opasnom sukobu. Amerika je izgubila tlo pod nogama, jedino im ostaje Izrael. Sada oni moraju pošto poto da podržavaju Izrael. UN su čak saopštile ad je ovo rat protiv dece. Toliko civilia koji su stradali za 50 dana, to daleko nadmašuje broj stradalih civila u Ukrajini za ovaj period – kaže Šuvaković.

Gledajte svoju omiljenu emisiju na: https://rumble.com/user/AktuelnostiTVHappy


Žarko Pecić smatra da rat može stati sutra, ali jedna zemlja o tome odlučuje

-Taj rat bi mogao sutra da prestane. On zavisi samo od Amerike. Ako bi ona želela da prestane, on bi mogao da prestane. Izrael pokušava da uvuče Iran u rat. To se neće desiti. Hezbolah neće nešto drastično da se uvuče u rat. On dejstvuje sa teritorije Libana da veće izraelske ssnage. Veliki igrač je samo Amerika i ona sve diktira. Izrael je tu da ispuni svoj cilj – da očisti Gazu od Palestinaca. Cilj je da ne teritoriji Izraela Palestinci ne postoje – ističe Pecić.


Dragan Stanojević je stava da satanizam Zapada puni groblja decom Palestine, ali da je to radio i u prošlosti

– Ovo su tragične slike i poruke svetu. Taj satanizam Zapada – dele decu na svoju i tuđu. Pričali su kako je Putin ukrao 300.000 dece iz Ukrajine, a on ih spasao. Kada smo imali dečja groblja u Donbasu, niko o tom nije govorio. Imam prijateljicu iz Donbasa, gde su joj ubijeni i muž i dete, a njoj otkinuta ruka. Pričala je kako ukrajinska vojska ubija sopstveni narod i decu. Šta su radili kad su ubijali našu decu, kad su se punila naša groblja. Za njih to nisu deca – zakljućuje Stanojević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter