Izvor: bsc happy
21.06.2024 u 14:28
0

„POSLE RUČKA“: Kako obrisati tugu?

NATO nije organizacija za mir već za prljave igre!!

Slavica Tofilović majka dece izgorele u požaru kaže da joj trebalo dve godine oporavka njoj i njenoj ćerci, obe su upale u veliku depresiju.

– Imala sam nasilnog muža koji je bio u pritvoru tako da je sve spalo na mene. Niko se nije interesovao za moju decu,ja sam morala sama da ih gajim,radila sam tri posla da bi im obezbedila sve što im je potrebno za školovanje i generalno da bi zadovoljila njihove životne potrebe. Deca su došla iz škole ja sam bila druga smena, samo što sam stigla zvoni mi telefon i saopštava mi se da mi gori šupa,komšija nije uspeo da nađe dvoje moje dece samo je pronašao ćerku Milicu, igrali su se u šupi i nastradali u požaru Milica je spavala i u tom trenutku nije znala gde joj se nalaze brat i sestra.

Kristijan Kaš bivši oficir KFOR-a kaže da taj dan neće nikada zaboraviti.

– Taj dan smo bili u Prištini, ne znam što sam bio tamo, ali smo onda dobili vest da je bila bombva na putu. Prvih dvanaest putnika je bilko ubijeno i nismo mogli da priđemo autobusu zato što su okolo bila tela…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter