Izvor:
20.09.2019 u 14:55
0

SANDRA JOVANOVIĆ VERUJE DA NIKADA NIJE KASNO ZA POTOMSTVO: Roditelji ne smeju da gube nadu! (VIDEO)

Udruženje "Šansa za roditeljstvo" već godinama pomaže parovima koji imaju problema sa začećem. Sandra Jovanović, predsednica udruženja, ohrabrila je sve gledaoce emisije "Posle ručka" i objasnila da nikada nije kasno za začeće jer je ključ u upornosti.

– Postoje primeri žena koji su zatrudneli kasno. Ja sam skoro čula za primer jedne žene u Indiji koja je rodila jako kasno. Vremena su se promenila i moramo biti svesni šta to nosi sa sobom. Ukoliko žena ne može da zatrudni postoje i alternative poput vantelesne oplodnje. Ako uđemo u vantelesnu oplodnju moramo biti svesni da ćemo mnogo više para davati i zato mi je drago da smo ovde doveli i Branislavu Pavlović jer je ovo vrlo kompleksna priča i jako je bitno da je prisutan i psiholog. Sve su to stvari koje su veoma bitne za sve majke – rekla je Sandra Jovanović iz organizacije "Šansa za roditeljstvo".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter