Izvor: BSC HAPPY
11.12.2023 u 22:30
1

ŠARIĆ O POMIRENJU U REGIONU: U Srbiji niko ne negira žrtve, posebno ne bošnjačke!

Goran Šarić je podsetio da je Srbija dva puta oslobađala njegov rodni grad i Dalmaciju.

– Srbi su dva puta pomogli južnim Slovenima. A kada god je bilo teško, svi su pretrčavali na drugu stvari. Danas se ljudi bude, i vide neke stvari. Jedino ovde u Srbiji možete da vidite dva različita gledišta – rekao je Šarić.

Kako je istako hiljadu puta je čuo da će Vučić izdati Kosovo, ili uvesti sankcije Rusiji, i kaže da više ne veruje u takve stvari.

UŽIVO! PREDSEDNIK VUČIĆ U „ĆIRILICI“: Put u BRIKS nije trenutno moguća opcija za nas!

– Evo, hoćete mir u regionu, ko je otišao u Srebrenicu, i rekao da su nam Bošnjaci braća. U Srbiji niko ne negira žrtve, posebno ne bošnjačke žrtve. Dok su žuti bili na vlasti, oni su se ponašali snishodljivo. To se više ne radi. Sada imamo tonove pomirenja, ali sa pozicije moći – rekao je Šarić.

Dodaje da vidi odlične odnose Srbije sa Kinom i arapskim svetom.

– Ceo svet se divio Titu zbog politike nesvrstanih, a ovde su bili nesvrstani. Ima stvari zbog kojih sam nezadovoljan u Srbiji, ali kada bi došla ova ekipa, sve te stvari bi ostale, a dodatno ne bi uradili ništa – kaže hrvatski teolog i istoričar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠARIĆ O POMIRENJU U REGIONU: U Srbiji niko ne negira žrtve, posebno ne bošnjačke!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter