Izvor:
29.11.2016 u 21:14
0

SUĐENJE KOJE JE IZAZVALO BURU: Kakve će biti posledice presude trojici bivših bezbednjaka? (VIDEO)

Presuda Boži Spasiću, Andriji Draškoviću i Veselinu Vukotiću izazvala je pravu buru. Sva trojica optuženih su osuđeni, od strane belgijskog suda na doživotnu robiju, zbog navodne umešanosti u likvidaciju albanskog separatiste Envera Hadrija.

Kako će Srbija reagovati? Da li će izručiti svoje državljane Belgiji? Treba li država da stane iza svojih ljudi, koji čak i ako pretpostavimo da su odgovorni za to što im se stavlja na teret, nisu radili za sebe i na svoju ruku,već u ime države? Kakva su komparativna iskustva nekih drugih zemalja, posebno Hrvatske, koja je potrošila silne milione da brani sve svoje ljude pred stranim sudovima. Da li Srbiji Belgija radi ono što je Hrvatskoj uradila Nemačka u slučaju Perković i Mustač?

O svemu ovome diskutovalo se u kultnoj emisiji Ćirilica, novinara Milomira Marića . Gosti su bii: Božidar Spasić, Srđan Spasić, Marko Lopušina, Danilo Nikolić i Veljko Delibašić.

Pogledajte najnoviju Ćirilicu:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter