Izvor: BSC Happy
18.06.2023 u 14:26
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“(14.50) NA TV HAPPY: Šta smera porodica dečaka-ubice iz „Ribnikara“?

U današnjoj najgledanijoj emisiji o najaktuelnijim i najvažnijim temama za državu i društvo!

Teme: 

Šta smera porodica dečaka-ubice iz „Ribnikara“? Tražili su notara kako bi se „rešili“ imovine i prebacili je na rođake?!

Dečak ubica lekarima svakodnevno postavlja pitanje „da li danas izlazim“, uz komentare da „nema više razloga da ovde bude“, jer su „obavljeni svi pregledi.

SKANDAL U ŠKOLI KOD SPLITA: Učenik 5. razreda na času pretio govoreći da je“novi Kosta“, učiteljica javno reagovala i DOBILA OTKAZ?!

U Osnovnoj školi “Lukavac Grad” u utorak u jutarnjim satima došlo je do upotrebe vatrenog oružja prilikom čega je jedna osoba zadobila prostrelne rane i nalazi se u životnoj opasnosti.

Bivši učenik škole koji je zbog neprimerenog vladanja  premešten u drugu školu ispalio je više hitaca iz vatrenog oružja u radnika škole-lekari se bore za život!

Priveden čovek koji je ostavio metak na ogradi škole „Vladislav Ribnikar“  kako se sumnja, ispred škole je ostavio plastičan metak prišiven za kačket.

„BRAVO, JA SAM NA TVOJOJ STRANI“ Stravičan snimak tiktokerke o KRVAVOM PIRU i nevinim žrtvama masakra dečaka-ubice

ŠOK! LAŽNI KOSTA SE UKLJUČIO UŽIVO NA TIKTOKU? Neverovatan snimak kruži društvenim mrežama: Ono što dečak poručuje je JEZIVO!

Ko u ime dečaka monstruma ostavlja poruke, širi mrežu “fanova” i zastrašuje ljude?

Da li je moguće ukinuti ili ograničiti pristup mrežama kada su maloletna lica u pitanju?

Kako uticati na najmlađe-ko treba da budu uzori deci danas?

 

 

Gosti: 

Žarko Popović-  nekadašnji načelnik odseka za krvne delikte

Nenad Šipka – forenzičar

Predrag Savić – advokat

Snežana Anđelić – psiholog

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter