Izvor: BSC happy portal
17.06.2023 u 22:02
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Ruska vojska je uspela da oduzme dva tenka Leopard, Putin ih je spasio – odneseni su na proučavanje 

Široki auditorijum je svake večeri uz najgledaniju emisiju.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacije, stanju na frontu, ukrajinskoj kontraofanzivi, ali i novom potezu Sergeja Šojgua koji upućuje na novu fazu rata.

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu posetio je vojnu fabriku u Omskoj oblasti u Sibiru gde je od uprave i zaposlenih zatražio da proizvedu više tenkova kako bi se zadovoljile potrebe ruskih snaga u Ukrajini nakon što je Kijev pokrenuo protivofanzivu sa zapadnim oružjem.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV O KONTRAOFANZIVI: Najveći udar se očekuje na prostoru Azovskog mora…

Svoj sud na ove krucijalne tematike istakli su Saša Borojević – analitičar, Nebojša Perović – advokat i Petar Popović – novinar.

  • Ministar Šojgu je obilazio vojne kapacitete pokazuje i to da je Rusija veoma dominantna i da njeni vojni kapaciteti ne prezaju od toga, ne sumnjaju da će imati pobedu. Situacija se dosta stabilizovala na frontu, kada se posmatra sa strane, imali smo prilike da vidimo da je ukrajinska kontraofanziva jedan naduvani balon koji u značajnoj meri nema ništa. To je bio samo propagandni materijal kojim su oni najavljivali veliki udarac ruskoj vojsci. Ruska vojska je zaokružila svoj položaj, te je spremna uz dodatno naoružanje da zauzima svoje strateške ciljeve koje su unapred zacrtani. To nam dokazuju i izjave zvaničnika sa Zapada. Dosta se spekuliše u miru, kako bi se selo za pregovarački sto. Ceo sukob ovde diktiraju SAD, oni su najveći pomagači Ukrajine, bez njene podrške nema verovatnoće da mogu bilo šta da urade na frontu. Rusija je Svetskom ekonomskom forumu je pokazala svoju moć. Nijedna država neće moći da narušava teritorijalni integritet Rusuje, to je bila Putinova izjava – rekao je između ostalog, a potom je reč dobio i advokat Perović.

 

  • Veliki gubici su neminovni, ukrajinski narod mora da strada. Unapred im se šalje poruka – ginite. Uspeh kontraofanzive je po njihovom mišljenju kada šalju naoružanje i vojnu pomoć. Rat je zbog bogaćenja zapadnih zemalja, sukob će trajati sve dok ne budu dosta zaradili, a posle će sesti za pregovarački sto. Drugi svetski rat je počeo tako što su nemački vojici ubili poljske vojnike, preobukli ih u svoje uniforme – graničare, to su slikali i to podelili širom Evrope i sveta. To je bio povod za rat. Do sad se ništa nije promenilo što se tiče propagadne. Zapad uvek ima svoj cilj i zarad njega menjaju stvarnost. To se isto nama desilo u Račku – istakao je, a onda je poentirao i Borojević.

 

    • U ovom sukobi ima više ciljeva i varijanti, varijana A, B i C. Ruska vojska je uspela da oduzme dva tenka  Leopard u poslednjih 48 sati. Putin je spasio dva tenka, odneseni su u Rusiju na proučavanje. Mnogi generali su pretili Zelenskom, pa su smenjeni ili ubijeni. Pod nekim čudnim okolnosti su ubijeni u sukobima. Pravdu i pravo će pisati pobednici, oni će suditi. Pitanje na koji način će presuditi. 

CELU EMISIJU POGLEDAJTE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter