Izvor: BSC happy portal
15.06.2023 u 22:11
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV O KONTRAOFANZIVI: Najveći udar se očekuje na prostoru Azovskog mora…

Široki auditorijum je svake večeri uz najgledaniju emisiju.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o toku specijalne vojne operacije, stanju na frontu, ukrajinskoj kontraofanzivi, ali i Putinovim prognozama za nastavak sukoba.

Dugo očekivani pokušaj Ukrajine da povrati teritorije na istoku i jugu zemlje, sada je u punom jeku. Ključna figura u planiranju i izvođenju ove operacije je general Valerij Zalužni, 49-godišnji ukrajinski glavnokomandujući, ali uspeha za sada nema – barem onih vidljivijih.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: BAHMUT JE MLEVILICA MESA – TU JE PALO 100.000 UKRAJINSKIH BOJOVNIKA

Svoj sud na ove krucijalne tematike istakli su Nikola Šainović – bivši premijer Srbije, Dragan Petrović – naučni savetnik i Žarko Rakić – novinar.

 

  • Danas je 15. jun i već petnaest dana kako postoji ofanzivno izviđanje, ispipavanje terena. Ono što vidimo da je dugo najavljivana, ukrajinska strana ima imperativ da nešto uradi, da bi opravdala očekivanja zapadnog javnog mjenja i da bi opravdala pomoć. Ruska strana je uspela da se održi, linija odbrane nije nigde probijena.  Najveći udar se očekuje na prostoru Azovskog mora. Za sada je veći akcenat bio na zapadnom obodu. Oko Bahmuta se pokušavala na južnom krilu, ali tu nema pomaka. Kod Svatova je napredak Ruske vojske. Ukupan je utisak da ukrajinska strana nije iskoristila mogućnost da udara tamo gde je mogla. Gubici su veoma veliki. Ovo je ipak uspeh ruske vojske. Ona drži svoje strateške resurse na nekoliko pozicija. Ukrajinci tapkaju u mestu, nemaju nikakav opipljiv rezultat  – istakao je Petrović između ostalog, a potom je reč dobio i Šainović.

 

  • Nekoliko stotina mladih ljudi neće dočekati noć, izgubiće život u ovoj intenzivnoj borbi. Kao da se dva slona guraju oko linije, a onaj ko se nađe između gubi život. Zapad je napravio kampanju koja se plaća životima. Kroz minska polja se kretanje tehnike usporava, ona postaje meta. Ovo je klasična odbrambena operacija Rusije. Ako se očekivalo da će se završiti za dve nedelje, to je nemoguće. Ukrajina neće biti primljena u NATO zato što se u narednih 20 godina ništa strateški promeniti u odnosu Zapada i Rusije – rekao je, a potom se nadovezao i Rakić.

 

  • Imamo sliku koja se ne menja od početka ratovanja. Zapadni mediji više nemaju kreativnosti, ni političari više ne mogu da otkrivaju prave stvari. Kad je krenula ova akcija više niko ne spominje koncentraciju snaga. Glavni njihov adut od pre godinu dana više ne postoji, kreću se u začaranom krugu. NATO – u i SAD je potreban neki opipljiv adut. Zelenski mora da se trudi da pokaže da je najbolji mogući učenik. Sanja ulazak u NATO. Mi ne dobijamo prave informacije. 

 

CELU EMISIJU MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM YOUTUBE KANALU

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV O KONTRAOFANZIVI: Najveći udar se očekuje na prostoru Azovskog mora…”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter