Izvor: Kurir
18.02.2024 u 20:14
0

INCIDENT U GRADSKOM PREVOZU: Muškarac povređen prilikom ulaska u autobus u Rakovici

Jedan muškarac je povređen danas u Rakovici, prilikom ulaska u autobus.

Naime, do incidenta je došlo oko 16.30 časova u ulici Patrijarha Joanikija, kada je muškarac, prilikom ulaska u autobus gradskog prevoza udario licem u vrata autobusa, koja su se prevremeno zatvorila.

Muškarac je prevezen u Urgentni centar, ali stepen njegovih povreda trenutno nije poznat. Važnost pridržavanja saobraćajnih propisa.

Ovaj slučaj nas podseća na važnost pridržavanja saobraćajnih propisa i opreza prilikom svakodnevnih aktivnosti. Povrede prilikom ulaska u vozila javnog prevoza mogu biti izbegnute ukoliko se vozači i putnici pridržavaju pravila i budu pažljivi prilikom ove rutinske radnje. Kako se povrede ne bi događale, važno je da se vozači i putnici pridržavaju uputstava i pravila bezbednog kretanja prilikom ulaska i izlaska iz vozila, čime se može smanjiti rizik od nezgoda i povreda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter