Izvor:
25.01.2024 u 04:35
0

KAZNIO ME JE NA NAJLEPŠI NAČIN: Samo sam raširila noge a on je zaronio…

Panduri. Niko ih ne voli. A ja ih obožavam. One njihove uniforme, uh. Kada gledam porniće sa pandurima, svršim a da je ne pomazim. Mnogo se palim na njih, na sve uniforme.

U gradu je bio jedan mladi policajac, nov došao, svima malo poznat, ali je bio glavna tema svim devojkama, ali i starijim ženama. Neke su se hvalile da su ga navatale, da je dobar. Maštala sam o njemu svaku noć. Još sam išla u školu kada je krenuo da radi, viđala ga skoro svaki dan, vikendom je izlazio kada nije radio, sretali smo se. Igrom slučaja, upoznali smo se. Posle sam mu se na ulici ponosno javljala dok su drugarice bile ljubomorne na mene odakle ga poznajem. Završila sam školu i otišla na studije. On je ostao. Dolazila sam jednom mesečno, i svaki put ga sretala. Ponašao se prema meni kao da se znamo 100 godina. Jedno prilikom smo razmenili brojeve, da mi kao završi nešto oko dokumenata u policiji, ali se na tome završavalo.

Završila se godina i došla sam kući. U gradu sam bila svako veče, ali ga još nisam srela. Jednog vikenda sam išla peške kuci, i prelazeći ulicu neko je naglo zakočio da prođem, kad ono on, kaze imam pešački. Tu pričali kratko ponudio se da me odveze kuci, ali bila sam već blizu i odbila sam. Kako sam stigla kući i izvadila telefon došla mi je poruka da treba da budem kažnjena za prekršaj na ulici. Ja ga pitala kako i zbog čega? Rekao mi je da se vidimo na kafi pa će mi reći. Posle par večeri smo izašli na piće, ćaskali neobavezno, pričali o svemu i svačemu, jednom me je kao slučajno pomazio po ruci. Vreme je brzo prošlo, prošla je ponoć.

Rekla sam da ću da pozovem taksi, ponudio se da me poveze. Pristala sam. Kaže gde će takva devojka noću da ide sama kući, ja ga pitala kakva, samo se nasmejao. Krenuli smo. Inače je živeo na drugom kraju grada, i umesto ka meni, krenuli smo u njegov kraj. Pitala sam ga gde ćemo, kaže mora do kuće da uzme cigare, pošto ništa nije radilo. Stigli smo i on je izašao. Čekala sam ga u kolima ne sluteći nista. Nije ga bilo desetak minuta, a onda mi je pustio poruku da uđem jer mu je iznenada pozlilo.

Uplašila sam se i krenula. Inače smo popili po nekoliko pelinkovca, i mislila sam da mu je stvarno loše. Ušla sam, bio je mrak. Samo sam ga osetila kako mi je prišao i uhvatio me za sise. Rekao je da o njima mašta još od kada me je video prvi put. Ustuknula sam, nisam očekivala to. Pitala sam ga šta to radi, a on kaže da mora da me kazni za ono veče. Ponovo mi je prišao, krenuo da me mazi, da me ljubi. Prvo sam se opirala, ali posle sam se prepustila. Zamišljala sam ga u uniformi i počela da se ložim. Ljubeći me je iz hodnika odveo u sobu. Nisam videla ništa, osetila sam krevet iza sebe. Oborio me je i legao svom težinom preko mene.

Ljubio me je dalje, a sada sam već uveliko uzvraćala. Mazila sam ga po kosi dok je on već bio na mojim grudima. Lizao ih je i grickao sa uživanjem, a uživala sam i ja. Trajalo je to dugo. Stvarno ih je želeo kao što je rekao. Krenuo je da me ljubi po stomaku, pa niže. Bila sam u suknjici pošto je bilo letnje vreme. Počeo je da me ljubi po butinama, da ih liže od kolena na gore, sve je bliže usnama i jezikom prilazio mojoj tada već mokroj pičkici. Uzdigao se, i pitao me da li sme, dok je rukom moje tange povlačio dole. Pitala sam šta, kaže da me kažnjava dalje.

Samo sam raširila noge, a on je zaronio među njih. Bože kako me je lizao. Sisao mi je klitoris, a rukom me mazio od anala do ribice. Zavukao je prvo jedan prst, koliko sam bila napaljena nisam ga osetila a onda je zavukao i drugi, i tu sam uzdahnula. Rekao je samo mmm, dok se davio u mojim sokovima. Bila sam pri kraju i krenula sam sama da se trljam, stiskajući mu glavu rukom u nju. Svršila sam kao nikada. Ustao je i legao pored mene, i samo je rekao to mačko. Ja sam još bila pod orgazmom. Sva sam se tresla. Pitao me je da li sam dobro, dok me je mazio po sisama. Rekla sam mu da nikada nisam bila bolje. Ustao je i otišao u drugu sobu. I dalje je bio mrak, a on se vratio.

Pitala sam ga da li je gotova kazna, kaže to je tek početak, i tako je i bilo. Ubrzo sam osetila da mi je ruke sastavio preko glave i da nešto radi. Čula sam kada je zakopčavao lisice, a na rukama sam osećala hladan metal. Bile su to njegove lisice sa posla, samo sam osetila da me ponovo svrbi maca. Uhvatio me je za ruke i podigao, sela sam, a on je u međuvremenu skinuo sve sa sebe i osetila sam kako me tvrdim kurcem dira po grudima. Pitala sam ga da li želi da ih stavim među sise, pošto ga pale. Rekao je da ćutim. Prolazio mi je glavićem od usana do bradavica, a ja sam ga jezikom lizala kada je bio blizu usta.

Onda me je uhvatio za glavu, i ja sam krenula da ga pušim. Obavila sam usne preko njega i stegla ga. Krenuo je da me jebe u usta dok mi je pomerao glavu. Htela sam da stane, ali nabijao mi ga je sve jače i dublje. Nije bio veliki, ali je bio debeo i tvrd. Na usnama sam osetila da pulsira, i ubrzo ga je izvadio i izdrkao po mojim sisama. Rekao mi je da ovo sanja. Ruke su mi bile iza leđa.

Seo je pored mene i krenuo da me mazi po leđima. Od dupeta do vrata. Krenuo je da me ljubi po vratu. A moja uspaljenica je sve vreme bila natopljena. Krenula sam da stenjem, a on je ruku prebacio među moje noge, rekla sam mu da ću da svršim ponovo, i on je prestao. Rekao je nećeš još, ovo je kazna. Ustao je i podigao me za struk. Ustali smo i počeli ponovo da se ljubimo. Počeo je da me okreće i naguzio me na krevet. Raširio mi je noge koliko je mogao, protrljao me rukom, rekao je kako sam mokra i počeo da me probada od pozadi držeći me za moje vezane ruke iza leđa. Kao što sam rekla, nije bio veliki, ali šta je radio.

Počeo je da ulazi sve jače, hvatajući me za sise, pa za dupe, a ja sam bila nemoćna da išta uradim. Jednom rukom me je za rame povukao da se ispravim i onda me u polustojećem položaju jebao dok mi je jako grubo mesio sise. Izgleda da su ga stvarno palile. Zakucao se u mene, pa ga izvadio do kraja. Pa ponovo tako više puta. Bila sam na trenutak od poplave, to probadanje me je još više napalilo. Onda ga je izvadio i pitao me gde da svrši. Rekla sam mu gde hoćeš. Samo me je okrenuo da sednem i opet me isprskao po sisama, ovaj put sa mnogo više vrele sperme. Odvezao mi je ruke i otišao.

Ja sam krenula rukama da razmazujem spermu po sisama i ližem je sa prstiju. Ušao je i upalio svetlo, video me dok sam oblizivala prste. Rekao je „a ti mala hoćeš i u usta“. Samo sam se nasmejala i nastavila. Trebao mi je još, ni deset njegovih kazni mi ne bi bilo dovoljno. Legao je pored mene i uzeo mi ruku sa grudi pa krenuo da ih briše maramicama. Bio je još zadihan. Mazila sam ga po stomaku kada mi je uzeo ruku i spustio je na mlohav kurac. Znala sam šta čeka. Podigla sam se i uzjahala ga pa krenula da se spuštam dole. Prvo sam ga mazila grudima, i ubrzo je ponovo bio kao kamen.

Uzela sam ga par puta u usta, a onda brzo sela na njega. Skliznuo je odmah do kraja. Krenula sam da stenjem. On se samo smejao i gledao me. Krenula sam da mu mešam polako, pa sve jače i ubrzo sam svršila. Legla sam preko njega onako zadihana sa kurcem u meni. Pitala sam ga da li je gotova kazna, kaže još malo. Sišla sam sa njega i legla pored. On je ustao i povukao me da legnem na leđa. Ušao je par puta jako, držeći me za sise, a onda ga brzo izvadio i došao do kojih usta. Zinula sam i napunio ih je, isprskao me po celom licu i kosi. Nasmejao se i rekao da je znao da sam željna sperme ali ne da sam baš toliko, a ja sam sve što mi je bilo dostupno polizala. Gledao me je dok sam to radila, gledao me je dok sam brisala poplavu sa moje pice, gledao me je dok sam se oblačila.

Rekla sam mu da sam ja ovo sanjala od kada sam ga prvi put videla, a on je rekao da se i njemu ostvario san. Pričali smo još malo i odvezao me je kući. Jebavali smo se posle toga celo to leto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter