Izvor: Alo.rs
31.01.2024 u 08:26
3

NOVAK PROŽIVLJAVA GOLGOTU: Sraman linč na najboljeg svih vremena

Što bi rekao Matija Bećković, "Cela Srbija se uhvatila za jedan reket"

Petak, 26. januar samo što nije proglašen za dan žalosti u Srbiji. Nije se dogodila nikakva tragedija, već je Novak Đoković izgubio u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “NOVAK PROŽIVLJAVA GOLGOTU: Sraman linč na najboljeg svih vremena”

  1. I kad se bude povukao od tenisa, za mene i mladje generacije ce uvek biti br.1 i GOAT, i naravno moj idol, a ovi drugi sta misle je totalno nebitno !

    0
    0
    Odgovori
  2. Pametan, a Nole to jeste, mnogo više nauči iz poraza nego iz pobede što kaže stara istina. Ona će pomoći njegovom timu i njemu da se vrati nadograđen čovek i sportista Nole ver. 4. A onda ćemo videti i odmeriti koliko vrede svi uspesi ,,mladih“ lavova.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter