Izvor: Kurir
16.04.2024 u 14:42
0

ONI ĆE SVEDOČITI O UBISTVU MALE DANKE U BANJSKOM POLJU: Svedoci danas i sutra otkrivaju detalje o jezivom zločinu!

U toku istrage za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić koju sprovodi Više javno tužilaštvo u Zaječaru danas i sutra će biti nastavljeno sa saslušanjem svedoka među kojima će biti i članovi porodice osumnjičenog Srđana Jankovića (50).

Danas je, da podsetimo, saslušana Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića (50) i supruga Radoslava Dragijevića osumnjičenog za pomaganje pri skrivanju tela devojčice.

Svetlana je kao privilegovani svedok, prema rečima advokata Nebojše Živanovića, iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu, kao najbliži srodnik osumnjičenih.

ZAVRŠENO SASLUŠANJE MAJKE PRVOOSUMNJIČENOG ZA SVIREPO UBISTVO MALE DANKE: Evo šta se jutros izdešavalo u zaječarskom Tužilaštvu

Nakon Svetlane, u tužilaštvu su danas saslušana još dva svedoka, dok je za sutra u tužilaštvo pozvano još svedoka.

– Što se svedoka tiče, to su prijatelji, kolege, poznanici, ali i porodica drugoosumnjičenog Srđana Jankovića – navodi izvor našeg portala.

Podsetimo, tri člana porodice Dragijević su uhapšena zbog ubistva dvogodišnje devojčice, ali je mlađi brat prvoosumnjičenog Dejana, Dalibor preminuo u pritvoru od srčanog udara nepunih 48 sati nakon hapšenja.

Janković iz Luke i Dragijević iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Radnici borskog JKP „Vodovod“, su tog 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju Dragijevića datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem (73) i sada pokojnim bratom (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter