Izvor: Informer
29.11.2023 u 11:16
0

POSTAJE KNJIŽEVNICA: Milica Dabović nakon golišavih fotki odlučila da objavi KNJIGU

Nekadašnja kapitenka košarkaške reprezentacije Srbije otkrila je da već tri godine radi na svojoj autobiografiji.

Milica Dabović poslednjih godina privlači ogromnu pažnju zbog provokativnih fotki koje prodaje na platformi OnliFens, a sada je otkrila da joj je velika želja da napiše knjigu o svom životu.
– Planovi su mi da se potrudim da knjiga dočeka svetlost dana. Plan je da je objavim za moj rođendan. Ja bih volela to iskreno, nekako mi je to tolika želja da moju dušu bacim na te papire, jer sam ja toliko puta otplakala. Evo tri godine pišemo i tri puta sam je, 300 hiljada puta sam je otplakala i svaki put kažem samo da je više završimo. Ali jednostavno, kada vratim sad film unazad, bila bi greška da sam je pre završila – kaže Milica.

Dabovićeva je istakla da bi volela da snimi i film.

– Baš bi mi to bio nekako vrhunac, ono tačka je stavljena. Ja bih volela. Treba to da vidim ko će to da isprati i bila bi mi to želja. Nisam nikad razmišljala o tome, u stvari možda i jesam, neki kao dokumentarni film ili nešto, moj život, karijera i to. Ja volim trilere i drame, istinite događaje – rekla je Dabovićevaza medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter