Izvor: BSC Happy
28.04.2024 u 08:41
7

SEĆATE SE KAKO JE LAZANSKI DEMOLIRAO HRVATE U BORBI 5 NA 1: U sred HRVATSKE ih pobedio pred milionskim auditorijumom – ostali FASCINIRANI NJEGOVIM ZNANJEM

Hrvatski istoričar Goran Šarić gostovao je svojevremeno u jutarnjem programu naše televizije i govorio o "slobodi" medija u Hrvatskoj.

On je istakao da Lazanski i njegove analize danas mnogo nedostaju.

– Nemamo takvog kao što je bio Lazanski. Sećam se kad je bio na hrvatskoj televiziji protiv pet gostiju i voditelja je pobedio. Oni su bili fascinirani njegovim znanjem – kazao je Šarić.

Rekao je i da se u Srbiji u medijima uvek može čuti druga strana, kada se govori o odnosu Srbije i Hrvatske.

VIŠE NE ŽIVIMO SA ONIMA KOJI NAS SMATRAJU GENOCIDNIM: DODIK obećao OTCEPLJENJE VASKOLIKOM SRPSTVU u slučaju IZGLASAVANJA REZOLUCIJE

– U Hrvatskoj nema šanse da se čuje druga strana. Bio je (Miroslav) Lazanski jednom i to sam protiv celog studija i pobedio ih. Od tada više niko ne može da tamo gostuje – rekao je Goran Šarić.

Istoričar kaže da u Hrvatskoj smatraju da je on „srpski plaćenik“, dok neki u Srbiji kažu da je „ubačen kao hrvatski agent“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “SEĆATE SE KAKO JE LAZANSKI DEMOLIRAO HRVATE U BORBI 5 NA 1: U sred HRVATSKE ih pobedio pred milionskim auditorijumom – ostali FASCINIRANI NJEGOVIM ZNANJEM”

  1. Mi nešto stariji sjećamo se Lazanskog kao vrsnog poznavatelja vojne tehnologije i doktrine ratovanja.Oni koji ga nisu voljeli,nisu mu bili ravni u znanju i istinu koju je zagovarao.Vrsni novinar ,vojni analitičar.Od njega se moglo puno naučiti,zahvalni smo mu na tome.Lp.

    0
    0
    Odgovori
  2. U hr emisijama debata skupu njih 4/5 istomišljenika i oni vode debatu. Neko vrijeme je dolazila u emisiju mislim Jurišić analitičara i ona bi rekla onima drugima da netočno govore ustvari bila je objektivna pa je već dugo ne zovu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter