Izvor: Kurir
08.12.2023 u 17:32
0

UŽAS! DEČAK IZ PEĆI BIO U KONTAKTU SA UBICOM IZ RIBNIKARA: Planirao MASAKR, kod njega pronađem spisak učenika sa JEZIVOM PORUKOM

Osumnjičeni će ukoliko sud prihvati predlog biti upućen u vaspitno-popravnu ustanovu

Specijalno tužilaštvo takozvanog Kosova predložilo je izricanje zavodske vaspitne mere šesnaestogodišnjaku B.M, koji se sumnjiči da je pripremio napad na učenike jedne srednje škole u Peći.

Osumnjičeni će ukoliko sud prihvati predlog biti upućen u vaspitno-popravnu ustanovu zbog krivičnog dela „pripremanje za teroristička dela ili krivična dela protiv ustavnog poretka i bezbednosti Kosova“.

Osumnjičeni maloletnih je pre nekoliko dana uhapšen pošto je kod njega pronađen sipsak sa imenima učenika po odeljenjima na kome je pisalo „Mete projekta“.

Prema policijskim informacijama osumnjičeni je planirao da izvede napad u vreme praznika „Noć veštica“ a svoju nameru je objavio na društvenoj mreži TikTok.

Uhapšeni maloletnik, kako je istragom utvrđeno, imao je kontakt sa više osoba u inostranstvu. Takođe, imao je kontakt i sa dečakom koji je u maju izvršio ubistvo osam učenika i čuvara u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter