Izvor: HappyBSC
15.04.2022 u 13:29
0

BEOGRAĐANKA U POTPUNO NOVOM SJAJU! Goran Vesić poručio da Beograd zadaje zadatke svima na Balkanu! (FOTO)

Danas je gradonačelnik Beograda, Goran Vesić, obišao renoviranu zgradu “Palata Beograd”.

Naime u kompletno renoviranje, uloženo je oko osam miliona eura što predstavlja najveće ulaganje u Palatu Beograda još od njene izgradnje. Spoljašnost je osvežena ali ipak očuvana s obzirom da je u pitanju kulturno istorijsko zdanje koje je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda. “ Pre dve godine kada je zgrada dobila nove vlasnike svi su se pitali šta će biti ovde. Tada smo govorili da će zgrada biti rekonstruisana i da će dobili svoj novi život.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zahvaljujući kompaniji Marera Properties koja je dobar partner Beogradu, koja je mnoge stare zgrade u Beogradu rekonstruisala, Beogradjanka danas ima potpuno novi sjaj i novi život. Na dvadeset hiljada kvadratnih metata uloženo je preko osam miliona eura i svi spratovi su već izdati. Pogleda sa čuvene Beogradjanke ostao je isto, do skora je ovo bila naviša zgrada u Beogradu a 1974. godine kada izgradjena bila je najviša zgrada Balkana. Sada je kula Beograd najviša zgrada na Balkanu, tako Beograd sa svojim novim zgradama zadaje zadatke svima na Balkanu”, izjavio je Vesić Vesić je istakao da su se sa renoviranjem Beogradjanke sačuvale neke stare vrednosti. I zahvalio se kompaniji Marera Properties što će Beograd postati pravo poslovno sedište Balkana.

I TO JE TAKO! Pogledajte PRVI podkast Gorana Vesića (VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter