Izvor: BSC HAPPY/24.sedam
27.11.2023 u 13:41
0

DECI IZ BEOGRADA PO 6.000 DINARA: Počinje podela novogodišnjih vaučara, evo u kojim radnjama mogu da se potroše

Ono što je razlika ove godine, to je da je povećan asortiman. Osim onoga što je moglo da se kupi, a to su bila garderoba i oprema za školu, ove godine, kako je rekao Aleksandar Šapić roditelji će moći da kupe i igračke i bebi opremu

Škole i vrtići od sutra mogu da preuzmu novogodišnje vaučere za svu decu iz Beograda do 19 godina, najavio je danas Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda, i naglasio da će vaučere dobiti i deca koja ne idu u vrtiće, kao i deca zaposlenih u obrazovanju.

ŠAPIĆ OBIŠAO RADOVE: Uz nacionalni stadion i sajam Surčin postaje opština budućnosti

Verujem da će do kraja nedelje vaučeri u vrednosti od 6.000 dinara biti podeljeni svim školama i vrtićima, a roditelji dece koja ne idu u vrtić, vaučer mogu da preuzmu u opštini – rekao je Šapić.

Procedura će, dodao je, biti ista kao i prošle godine. Kako je rekao, oko 380.000 dece iz Beograda dobiće vaučer.

Vaučeri će moći da se potroše u radnjama:  Planeta Sport, Dexy Co kids, Sport vižn, N sport i Trendmaker.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter