Izvor: tanjug
27.01.2021 u 13:22
0

ĐACIMA NA DAR Paketići za osnovce na Čukarici (VIDEO)

Učenicima Osnovne škole „Miloje Pavlović“ na Čukarici, koju pohađaju deca sa smetnjama u razvoju, danas su uručeni paktići sa igračkama i slatkišima koje je obezbedilo JKP „Gradska čistoća“.

PROČITAJTE OBAVEZNO

Pregovori kompanije AstraZeneka i EU odloženi za sutra

RUŽIĆ: Gotovo izvesno da državne mature 2022. neće biti

KOMŠIJE OTKRILE DETALJE TRAGEDIJE U RAKOVICI: Dečak se obesio dok su roditelji bili u radnji

BRNABIĆ: Holokaust simbol sunovrata čovečanstva

Direktor tog preduzeća Marko Popadić kaže da su u prethodne dve godine organizovali dodelu paketića učenicima ovakvih škola za novogodišnje i božićne praznike, ali da su to sada pomerili za školsku slavu Svetog Savu, jer su deca tokom praznika bila na raspustu.

Danas je uručeno 136 paketića, dok je juče u Osnovnoj školi „Boško Buha“ na Zvezdari, koju takođe pohađaju deca sa smetnjama u razvoju, podeljeno 115 paketića.

– Deca zaslužuju da za novogodišnje i božićne praznike dobiju poklone i da im izmamimo osmehe na lica tako da ćemo ovu akciju nastaviti da sprovodimo i u narednom periodu – rekao je Popadić i đacima čestitao Savindan.

Direktorka škole „Miloje Pavlović“ Aleksandra Bukovica rekla je da tu obrazovnu ustanovu najviše pohađaju deca iz opština Čukarica, Barajevo i Rakovica.

SAZNAJTE I OVO

DAČIĆ NA HAPPY TV: U toku globalni rat za vakcinu, Srbija u dobroj poziciji

Tukao ujaka metalnom šipkom i daskom za meso: Prijedorčanin optužen za TEŠKO NASILJE u porodici

UMRO NA LICU MESTA, FUDBALER IZBODEN PRAVO U SRCE: Tu nije kraj strašnim vestima

OBRAZOVANJE NAKON PANDEMIJE: Kako će izgledati nastava u osnovnim i srednjim školama

– Ova donacija nam veoma znači jer se deca najviše obraduju igračkama i slatkišima. I ove godine za školsku slavu Svetog Savu uspeli smo da ih obradujemo – rekla je ona i zahvalila „Gradskoj čistoći“ na donaciji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter