Izvor: alo
23.02.2024 u 19:00
2

KAD JE LAZANSKI GOVORIO O NAPADU NA RUSIJU: Zašto je Putin meta zapada?

Miroslav Lazanski, srpski novinar i ambasador Republike Srbije u Rusiji, preminuo je 4. avgusta 2021. godine, ali mnogi i dalje pamte njegove analize iz sfere odbrane i geopolitike.

Lazanski je tako govorio da su sankcije prema ličnostima u Belorusiji, kao i u Rusiji, više plod psihološkog propagandnog pritiska.

–  Setite se da su Amerikanci pre nekoliko godina uveli sankcije komandantu ruske Crnomorske flote. Da li neko pametan misli da komandant ruske Crnomorske flote ima ikakvu imovinu na zapadu? – pitao je Lazanski.

U JASENOVCU JE IZVRŠEN GENOCID NAD SRPSKIM NARODOM: U BiH je manje nego u Hrvatskoj sačuvano dokumentacije o ubijenima u Jasenovcu

Lazanski je takođe bio jasan kada je odgovarao na pitanja zašto su česti napadi zapadnih centara moći na predsednika Rusije Vladimira Putina.

– Nekim centrima moći na Zapadu ne odgovara jaka Rusija, a predsednik Putin je zaista Rusiju podigao na nivo svetske supersile. Rusija se doživljava kao konkurencija – govorio je nekadašnji ambasador Srbije u Moskvi za TV Hepi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KAD JE LAZANSKI GOVORIO O NAPADU NA RUSIJU: Zašto je Putin meta zapada?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter