Izvor: Tanjug
22.02.2021 u 16:33
0

MALI POSLE SASTANKA SA FRANCUZIMA: Stanice metroa na Savskom i Trgu Republike biće najlepše (FOTO)

Ministar finansija Siniša Mali održao je danas sastanak sa predstavnicima kompanije „Ežis“ iz Francuske, koja je partner Srbiji na projektu izgradnje beogradskog metroa.

U FOKUSU

TROCIFREN BROJ U VRANJU I KRAGUJEVCU: U Beogradu najviše novih slučajeva korone

ZBOGOM VRANJSKA LEPOTICE: Oko 200 ljudi ispratilo Saru na večni počinak

NOVAK POBEGAO RIVALIMA: Rafi i Rodžeru se ovo neće dopasti!

„S obzirom na to da smo sve bliži početku radova, sve češće se sastajemo kako bismo prošli kroz sve faze projekta“, napisao je Mali na svom Instagram profilu uz fotografiju sa sastanka.

Ističe da su danas na tom sastanku detaljno prelazili prvu i drugu liniju metroa i sve stanice, od kojih su se, navodi, posebno osvrnuli na stanice na Trgu Republike i na Savskom trgu.

Ministar Mali je konstatovao da će to sigurno biti i najlepše stanice.

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVA ZA REKTORKU Državni revizor: Ivanka Popović zapošljavala bez saglasnosti

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Ovo je uzrok smrti Jovana (18) iz Niša

REČI OD KOJIH SE TRESE HRVATSKA! Gaga Antonijević za Hepi TV: Istoriju moramo da dovedemo u okvire patriotizma! (VIDEO)

„Iako moj tim i ja imamo dosta iskustva u sprovođenju velikih i vrednih projekata, ovo je, pored Beograd na vodi, sigurno najveći projekat na kojem smo ikada radili. Zato moramo pažljivo da pratimo sve faze pripreme i izgradnje, kako bi posao bio urađen na pravi način“, naveo je Mali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter