Izvor:
27.11.2016 u 18:20
0

NAJLUĐE DO SADA: Evo kakav provod vas očekuje u Beogradu za Novu godinu i ko će sve nastupati!

Beogradski ugostitelji uveliko se spremaju za najluđu noć, mnogi su već kaparisali popularne pevače i pevačice, a ponuda je žanrovski i finansijski raznovrsna, pa se cene kreću od 15 do 200 evra.

Naravno, zavisno od lokacije, programa, ali i usluge koja ide od “standardnih cena pića”, preko švedskog stola, pa do “ol inkluziva”.

Ukoliko, na primer, Novu godinu želite da dočekate u nekoj od beogradskih kafana, moraćete da izdvojite između 40 i 50 evra. U tu ponudu uključeni su domaće ili strano piće. Ista cena, barem na papiru je i na splavu “Bridž”, posebno ako ste obožavalac Dare Bubamare, dok će oni koji više vole Anu Nikolić morati da izdvoje 70 evra za doček u “Siti holu”.

Aleksandra Prijović i četiri zvezde Granda najavljeni su u “Holivudu” na Ledinama (cena od 50 evra), nekada popularna “Jugoslavija” je nešto jeftinija (45 evra) uz muziku Magla benda, dok je jedno od najzvučnijih imena obezbedio “Stadion hol” na Voždovcu gde će nastupiti Leksington bend. Ipak, i to ima svoju cenu – od 70 do 100 evra.

Hoteli su i ove godine nešto skuplji. Ako volite narodnu muziku, uz Šaka Polumentu, piće dobrodošlice i svečanu večeru, cena karte u hotelu “Metropol” iznosi od 60 do čak 200 evra po osobi!

– Cena zavisi od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, svečanu večeru i jedno piće – piše u opisu ponude.

Na drugoj strani hotel “Hajat” nudi najluđu noć uz bogat švedski sto, piće dobrodošlice i muziku benda Miligram po ceni od 70 evra.

Slabije platežnu klijentelu pojedine kafane, uglavnom van samog centra, pokušaće da privuku cenom od 20 evra, dok je za sve tinejdžere i ove godine nezaobilazna “Semafor žurka” za čiju kartu ćete morati da izdvojite 15 evra.

Kao i prethodnih godina luda zabava se može očekivati i na beogradskim trgovima. Već je potvrđeno da će Beograđane i turiste tokom novogodišnjih praznika zabavljati Bajaga, Aca Lukas, Saša Kovačević, Tropiko bend, Plavi orkestar, a po svemu sudeći i Bijelo dugme.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter