Izvor: Kurir.rs/BSC Happy
26.09.2023 u 21:52
1

„SVAKOG SRBINA DUŠA BOLI“: Hiljade građana pred Hramom Svetog Save odaje počast UBIJENIM SRBIMA NA KOSOVU I METOHIJI

Hiljade Beograđana večeras se okupljaju pored Hrama Svetog Save, gde paljenjem sveća i molitvama odaju počast Srbima koji su u nedelju ubijeni na Kosovu i Metohiji.

U tišini, građani se okupljaju i mole se za duše nevino stradalih Srba na Kosmetu. Buketi cveća su položeni na platou pred pravoslavnom svetinjom, ispred koje je istaknut transparent „Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli“.

ŠTRPCE TUGUJE ZA SVOJOM BRAĆOM: Spomen za stradale Srbe danas je održan i južno od Ibra

Podstimo, sreda 27. septembar je proglašen za Dan žalosti, a u trodnevna žalost je proglašena u svim srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji, dok su zastave spuštene na pola koplja.

I sutra će u 19 časova  ispred Hrama Svetog Save održati pomen tragično nastradalim Srbima na Kosovu i Metohiji. Pokažimo zahvalnost onima koji su stradali za sve nas. 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„SVAKOG SRBINA DUŠA BOLI“: Hiljade građana pred Hramom Svetog Save odaje počast UBIJENIM SRBIMA NA KOSOVU I METOHIJI”

  1. Pa normalno da duša boli , to je ubistvo nekoga samo što je Pravoslavne vere , sve ih uče svih ovih godina od kada znamo za njih protiv Prvaoslavaca , biće svašta i sa Makedocima, doćiće oni i do Grka ako budemo svi toliko glupi i toliko snishodljivi prema kriminalcima njihovim savetnicima , zato su dobili i državu davnih dana tu u komšiluku ne računam lažnu državu Kosovo a posle su i nju dobili , kao da su tu veću državu od lažne države Kosovo zaslužli i još i na more izlaze , Bogte od kada imaju sve smisljeno , samo su je dobili zbog uništavanja jednog dana svih Pravoslavaca . Ali malo morgen što reče naš pokojni predsednik Sloba , trebali smo mi to sve žešće da uradimo , bio je slab , on je bio pravi demokrata , trebali smo po zapadanjackoj demokratiji sve da uradimo dok je bilo vreme ali ni sada nije kasno , kako ono beše Nikada nije kasno .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter