Izvor: Blic.rs
06.12.2020 u 19:38
0

TUČA U HERCEG NOVOM: Privedene tri osobe, među njima i POLICAJAC koji je bio van dužnosti (VIDEO)

U Herceg Novom danas je tokom auto-litije došlo do incidenta nakon kojeg su privedene tri osobe.

Prema saznanjima medija, među privedenima je i policajac koji je u tom trenutku bio van dužnosti.

Prema snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, do incidenta je došlo kada je kolona automobila prolazila pored jednog ugostitelskog objekta, a lokalni mediji prenose da je došlo prvo do verbalnog konflikta, a potom i fizičkog.

OVO MORATE ZNATI

PEVAČU STALO SRCE: Preminuo DŽEJ RAMADANOVSKI u 56. godini

CRVENA ZVEZDA JESENJI ŠAMPION SRBIJE: Crveno-beli dva kola pre kraja pobedom u Užicu stekli nedostižnu prednost! VIDEO

UGLEDNI VIRUSOLOG TVRDI: Vakcina je spas za sve, ako ostvarimo imunitet stada, od maja smo bezbedni

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 5.809 novozaraženih, 58 preminulih, na respiratorima 278 pacijenata

POVEDITE RAČUNA: Ovo su radna mesta na kojima se KORONA najlakše i NAJBRŽE PRENOSI

OTKRIVEN IDENTITET UBIJENIH MLADIĆA U OKOLINI SREMSKE MITROVICE: Nasrnuli sekirama na braću, krv šikljala

Na snimcima se vidi da je došlo do oštećenja vozila i da je jedan od učesnika u incidentu zadobio povrede.

Iz policije je zvanično saopšteno da su pripadnici Centra bezbednosti Herceg Novi danas u Igalu sprečili da dođe do narušavana javnog reda i mira u većem obimu, te da su privedene tri osobe.

Kako su kazali iz policije, oko 15 sati i 30 minuta su službenik Uprave policije M.P. i V.S. izašli ispred ugostiteljskog objekta na petlji u Igalu i udarali u vozila koja su se organozovano kretala kroz grad sa istaknutim trobojkama i crkvenim zastavama.

„Oni su pokušali od jednog lica da oduzmu zastavu, i tom prilikom je na vozilu slomljen prozor, a vozilo je ostvarilo kontakt sa drugim vozilom“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je u postupku utvrđeno da je u narušavanju javnog reda i mira učestvovao i I.R.

„Kolona se zaustavila i nakon verbalnog konflikta navedena lica su se vratila u ugostiteljski objekat“, kazali su iz policije.

Prema njihovim rečima, policijske službenici su sprečili veći incident, a osobe iz kolone su se vratile u svoja vozila i nastavile kretanje.

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji se izjasnio da u navedenim radnjama nema elemenata krvičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti.

„Već da je reč o krivičnom delu uništenje i oštećenje tuđe stvari, čije se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi“, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da će protiv M.P, V.S. i I.R. biti podnete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter