Izvor: TANJUG
02.12.2022 u 09:06
0

VAŽNO! Grad objavio javni poziv za obuku za poslove komunalnog milicionara

Gradska uprava Beograda objavila je javni poziv za izbor kandidata za zaključenje ugovora o stručnom osposobljavanju za obavljanje poslova komunalnog milicionara, a rok za podnošenje prijava je 15 dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prijava kandidata počela je juče, a ugovor se zaključuje sa 20 kandidata, navodi se u javnom pozivu i dodaje da će oni koji budu izabrani biti upućeni na obuku o trošku Gradske uprave.

Nakon uspešno završene obuke kandidati polažu ispit za obavljanje poslova i primenu ovlašćenja komunalnog milicionara, posle čega dobijaju sertifikat.

Kandidat koji uspešno završi obuku ima pravo da učestvuje na javnom konkursu za popunjavanje izvršilačkog radnog mesta komunalnog milicionara.

O uslovima koje moraju ispuniti i dokumentaciji koju je potrebno priložiti prilikom prijave, zainteresovani se mogu informisati u javnom pozivu objavljenom na sajtu Grada Beograda.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter