Izvor: happy
20.02.2024 u 21:40
0

BILO JE VAŽNO DA SE PROSPE KESA LAŽI PO SRBIJI: Predsednik Vučić otkrio sve o rezoluciji EP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori večeras u 21 čas o najvažnijim temama za Srbiju

Kad je u pitanju Rezolucija Evropskog parlamenta, Vučić kaže da se na njenom početku navodi da je on „zloupotrebio poziciju“ time što je raspisao izbore, a podseća da su izbori raspisani na izričit zahtev opozicionih stranaka.

– Bilo je važno da se kesa laži pospe po Srbiji, zbog čega? Zbog geopolitičkih interesa. Ne zbog toga što oni vole neke ovde. Njihovi interesi su nezavisno Kosovo, sankcije Ruskoj Federaciji i njihovo još lakše ostvarivanje drugih interesa u odnosu na Republiku Srbiju. Čekamo izveštaj OEBS-a i u skladu sa tim ponašaćemo se odgovorno.

– Srbija ovog puta neće da strada ni zbog čega. U Srbiji postoji dovoljno organa koji su zaduženi za sprovođenje kakvih god hoćete istraga. Imali smo samo političko mešetarenje i pokušaj da se izbegne odgovornost za po ko na koji po redu poraz i ništa više – naglasio je Vučić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter