Izvor: Telegraf
27.12.2023 u 22:09
0

DEVOJKA SKOČILA POD VOZ: Dramatičan prizor spasavanja ledi krv

Policija Češke je objavila dramatičan snimak spasavanja devojke (21) koja je skočila pod voz u nameri počini suicid.

Bio je to poslednji dan oktobra i oko osam sati ujutru, kada je najbliža policijska patrola hitno poslata na železničku stanicu u Kolinu. Dobili su informaciju da je devojku udario voz i da je teško povređena.

PRONAĐENO OPROŠTAJNO PISMO UBICE IZ PRAGA: Otkrivena velika tajna nakon strašnog zločina

Najbliži policajci Matej Novotni i Štepan Liska stigli su na lice mesta i to dva minuta kasnije. Uzeli su ranac sa prvom pomoći i otrčali da pomognu.

Pronašli su 21-godišnju devojku pored pruge – bila je svesna ali u teškom stanju.

– Policajci su, bez oklevanja, započeli mere spasavanja života nad teško povređenom devojkom. Iz ranca su izvadili podveze koje su koristili na povređenim udovima da zaustave krvarenje. Sve vreme su veoma pažljivo komunicirali sa njom – opisala je portparolka policije Mihaela Rihterova.

Nastavili su sa pružanjem pomoći dok nije stigla hitna pomoć, dok je helikopter krenuo ka njima.

– Devojka je, tada već u stabilnom stanju, prebačena u kola hitne pomoći, a onda je helikopterom prevezena u bolnicu u Pragu – dodala je ona.

Ona je u međuvremenu zahvalila policajcima što su joj spasili život.

– Policajci su mi spasili život. Možda ne bi bila ovde da nije njih. Ukoliko ih neko poznaje, molim vas prenesite im moju zahvalnost. Veoma sam im zahvalna – napisala je devojka na društvenoj mreži, prenosi Telegraf.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter