Izvor:
28.11.2016 u 02:00
0

20 UDARACA BIČEM I 10 DANA ZATVORA: Dve žene osuđene, jer su se nepristojno svađale na WhatsAppu!

Dve žene iz Saudijske Arabije osuđene su na 20 udaraca bičem i deset dana zatvora zato što su koristile nedozvoljene izraze tokom svađe na WhatsAppu.

Jedna od osuđenih žena pojavila se pred sudom u gradu Džedi i optužila drugu za korišćenje neprimerenog jezika tokom svađe na WhatsAppu. Kako bi potkrepila svoju optužbu, sudu je pokazala svoj mobilni telefon.

Optužena joj nije ostala dužna, pa je i ona izvadila sboj mobilni i pokazala sudu poruke koje joj je pre dva meseca slala žena koja je podigla tužbu.

Sudija ih je obe proglasio krivima i osudio na deset dana zatvora i 20 udaraca bičem svakoj.

Saudijski sudovi poznati su po okrutnim i nehumanim kaznama. U avgustu ove godine osudili su 28-godišnjeg muškaraca na deset godina zatvora i 2.000 udaraca bičem zbog toga što je na Twitteru rekao kako je ateista.

Sun
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter