Izvor: Alo.rs
01.11.2020 u 09:24
0

AKCIJA USPEŠNA: Spaseno četvoro koji su se izgubili u Đerdapskoj klisuri

U akciji spasavanja Gorskoj službi pomogli su i jedan pripadnik vatrogasaca iz Kladova, kao i šumar iz Nacionalnog parka Ðerdap.

Spasioci Gorske službe spasavanja (GS S) noćas su uspešno završili akciju spasavanja četvoro ljudi koji su se izgubili u Ðerdapskoj klisuri, u blizini Velikog Štrpca.

Niko nije bio povređen i svi su uspešno evakuisani do magistralnog puta, saopštili su mediji.

VERNICI ISPRAĆAJU SVOG VOĐU

ONI ĆE GOVORITI NAD ODROM PREOSVEĆENOG MITROLOPITA!

MITROPOLIT AMFILOHIJE SVE ŠTO JE IMAO DAO JE NARODU: Objavljen spisak lične svojine Amfilohija

UŽIVO! SAHRANA MITROPOLITA: Vernici ispraćaju SVOG VOĐU

PODGORICA U CRNOM: DEJAN BODIROGA DOPUTOVAO NA SAHRANU MITROPOLITA AMFILOHIJA

PREDSEDNIK SRBIJE DANAS NA SAHRANI AMFILOHIJU

U prvom pozivu za pomoć GS S je bio obavešten da su se izgubile dve osobe, ali na terenu smo dodatno obavešteni da su se izgubile još dve osobe, iz iste grupe turista iz Beograda, kaže se u saopštenju.

U akciji spasavanja Gorskoj službi pomogli su i jedan pripadnik vatrogasaca iz Kladova, kao i šumar iz Nacionalnog parka Ðerdap.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter