Izvor: Kurir.rs
18.08.2020 u 11:38
0

AKO VAM TREBA PCR ZA MORE OVDE SE MOŽETE TESTIRATI: : Gradski zavod za javno zdravlje ponovo zakazuje uzimanje brisa!

U Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograd moguće je zakazati uzimanje brisa grla i nosa za testiranje na COVID-19 (PCR) na lični zahtev građana.

Testiranje na sopstveni zahtev je uglavnom namenjeno putnicima u međunarodnom saobraćaju. Dnevni kapacitet za testiranje je 30 osoba.

Zakazivanje je ponovo počelo danas, 18. avgusta, a dosadašnji termini zauzeti su zaključno sa 20. avgustom.

Od 18. avgusta, termin za testiranje građani mogu zakazati slanjem zahteva putem email-a info@zdravlje.org.rs u kome treba dostaviti kontakt telefon kako bi se preciziralo vreme testiranja.

OVO MORATE ZNATI

TRAGEDIJA NA JEZERU GAZIVODE: Ronioci tri dana traže telo mladića (17)!

MARKO JE PLANINARIO U KURŠUMLIJI I OSTAO BEZ TEKSTA: Cela porodica sa sve detetom ŽIVI U TROŠNOM DOMU (FOTO)

STARTUJE NOVI PROJEKAT: Zaposlenje se nudi za 10.000 ljudi

EVO KAKO JE KARANTIN UTICAO NA LJUBAV! Skoro 50 odsto žena prevareno tokom pandemije!

Pre dolaska na testiranje treba obaviti uplatu od 6.000 dinara na žiro račun koji je otvoren kod RFZO-a.

Zaključkom Vlade cena testiranja stranaca je 120 evra (dinarska protivrednost prema srednjem kursu NBS) ova cena se neće primenjivati za strane državljane sa stalnim nastanjenjem ili regulisanim privremenim boravkom u RS kao i za članove stranih diplomatskih ili konzularnih predstavništava, kao i članove njihovih porodica (navedene kategorije će i dalje plaćati 6.000 dinara).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter