Izvor: Blic.rs
25.05.2020 u 07:42
0

AMSS SAOPŠTIO: Pojačan intezitet saobraćaja

Kišovito vreme uobičajeno donosi pojačan intezitet saobraćaja na putevima i prilazima gradovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Očekuje se veća gužva i u gradovima, što u uslovima mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti donosi češće zastoje, zbog kojih se produžava vreme putavanja.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

STRAŠNA NESREĆA U PANČEVU Dečak poginuo penjajući se na vagon!

IPAK BEZ NOVČANIH KAZNI ZA NENOŠENJE MASKE NA RADNOM MESTU

Dr Nestorović ISKRENO: NIKAD NE BIH PRIMIO VAKCINU BILA GEJTSA!

NE MOŽE NEDELJNO VEČE BEZ PALAČINKI Na ovaj način ih morate probati!

To može da stvara i dodatnu nervozu kod vozača, koja je često uzrok nove saobraćajne nezgode, novog prekida ili novog zastoja.

Zato iz Auto-moto saveza Srbije vozačima savetuju da danas krenu malo ranije od onog uobičajenog vremena, voze sporije i budu tolerantniji jer će se na taj način brže kretati i bezbednije voziti.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a nema dužih zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Kamioni na Horgošu čekaju sat i po, a na Kelebiji sat vremena.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter