Izvor: tanjug
25.08.2021 u 17:01
0

ANA BRNABIĆ: Milionska ulaganja države u Ovčarsko-kablarsku klisuru, ogroman turistički potencijal

 Prirodne lepote Ovčarsko-kablarske klisure godišnje poseti više od 200.000 ljudi, a da bi ovaj prirodni potencijal bio predstavljen onako kako zaslužuje, njegova revitalizacija proglašena je nacionalnim projektom od izuzetnog značaja.

-Ovčarsko-kablarska klisura je jedan od najvrednijih bisera naše turističke, kulturne i versko-turističke ponude. Zato je ovaj projekat od nacionalnog značaja i radimo ga u koordinaciji sa čitavom Vladom, izdvajajući ogromna sredstva- rekla je predsednica Vlade Ana Brnabić, prilikom nedavne posete Ovčar Banji.

VAŽNO:

EKSKLUZIVNO DUŠKO KORNJAČA ZA HAPPY TV: Hvala predsedniku na odbrani! Ovo nije napad samo na mene – već NAPAD NA SRBIJU I VUČIĆA!

ZORAN RADOJIČIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Apelujem na mlade ljude da se obavezno vakcinišu!

DANAS ISPLATA OD 600 EVRA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 25. AVGUST: U Beogradu danas umereno do potpuno oblačno i sveže, povremeno sa kišom!

Vlada će u ovoj i narednoj godini izdvojiti oko milion evra za revitalizaciju čitavog područja, u koje nije ulagano više od 60 godina.

Više od 35 miliona dinara izdvojeno je za uređenje centra Ovčar Banje i partera na pristaništu jezera Međuvršje.

Dvadeset miliona dinara otišlo je za rekonstrukciju stare škole, koja se prenamenjuje u prirodnjački edukativni centar.

Sprovodi se i rekonstrucija Banjskog lečilišta, kako bi se iskoristio potencijal vulkanske vode koja ovde izvire.

PROČITAJTE JOŠ:

EVO KAKO JE IZGLEDALO HAPŠENJE OTMIČARA U NOVOM SADU! Kidnapovali brata Kavčanina! (FOTO)

Danas KOMEMORACIJA UBIJENIM SRBIMA u Plavnu i Gruboru kod Knina!

NOĆ U BEOGRADU: Jedna osoba TEŽE POVREĐENA u saobraćajnoj nesreći

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. AVGUST: Ovnovi duže spavajte, Bikovi obratite pažnju na zdraviju ishranu, Škorpije izbegavajte loše navike!

Jedan od važnijih projekata je uređivanje, izmuljavanje i čišćenje jezera Međuvršje, koje je nedavno početo, a za šta je potrebno preko 40 miliona dinara.

Vlada finansira i novi asfaltni put do vidikovca na Kablaru sa 30 miliona dinara, gde će biti izgrađeni i parkinzi za automobile i autobuse.

Radovi na svim ovim projektima uveliko traju, a biće nastavljeni i tokom naredne godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter