Izvor: HappyBSC
20.10.2020 u 23:03
0

ANA BRNABIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Pogledajte šta čeka Srbiju! (sreda od 09.10 časova)

Ana Brnabić, mandatarka za sastav nove vlade Republike Srbije, sutra će biti gost u jutarnjem programu Happy televizije.

PROČITAJTE JOŠ

ZAVRŠENA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: U nedelju će se znati tačan SASTAV VLADE (FOTO, VIDEO)

OGLASIO SE DAČIĆ POVODOM IMENOVANJA ZA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE: Evo šta je rekao o novoj funkciji

DRAMA U PALATI PRAVDE: Čoveku pozlilo, PREMINUO u hodniku suda!

Ona se danas osvrnula na sve goru epidemiološku situaciju u zemlji.

– Pratimo situaciju na dva sata. Večeras smo već imali više od 400 novozaraženih. Goran Stevanović je rekao da nemaju veću gužvu, ali da ima mnogo ljudi sa težim simptomima – podvukla je.

Takođe, podsetila je da je ova vlada preporučila parlamentu izmenu Ustava u delu koji se odnosi na pravosuđe. Istakla je i da je prvi put vlada na čijem čelu sprovela javni dijalog o izmeni Ustava, što su, kako je rekla, novi standardi s obzirom da javni dijalog nikada do sada nije postojao.

Saznajte prvi najvažnije informacije,  i šta to čeka Srbiju, samo na Happy televiziji, sreda od 09.10 časova!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter