Izvor: Blic.rs
22.05.2020 u 21:20
0

BEOGRAD I DALJE PREDNJAČI PO BROJU NOVOOBOLELIH: NAGLI SKOK broja zaraženih u dva grada

Beograd je i dalje na prvom mestu po broju obolelih od korona virusa. Danas je nešto veći broj novozaraženih registrovano u Nišu i Smederevu.

Kako je objavljeno na sajtu Covid19.rs, broj pozitivnih slučajeva u ova dva grada je po 14, dok je Zaječar na četvrtom mestu sa 11 novoobolelih.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ SA HEROJIMA BORBE PROTIV KORONE Prijem za medicinske radnike Srbije (VIDEO)

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

ISPOVEST ČIPOVANOG MLADIĆA IZ MALMEA: Prihvatite istinu, nećete im pobeći, ali… (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

U Smederevu je do sada korona virus potvrđen kod 163 osobe. Niš se još nije oporavio od tragedije kada je korona virus ušao u Gerontološki centar, dok je na samom početku virus, kako su zvaničnici govorili, u ovaj grad na jugu Srbije došao s povratnicima iz Lugana. Niš je i dalje iza prestonice sa ukupno 1.271 inficiranih kovidom-19.

 

U Vranju je danas otkriveno 10 obolelih od korona virusa. Slede Leskovac sa osam, Pančevo i Pirot sa po pet i Prokuplje i Topola sa po dva nova slučaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter