Izvor: Kurir.rs
13.05.2020 u 06:57
0

BEOGRADSKI FESTIVAL IGRE SPREMAN: Gosti stižu na jesen

Programi 17. Beogradskog festivala igre, originalno predviđeni i najavljeni za period od 13. marta do 12. aprila, odloženi su i očekuju se da će biti izvedeni u septembru i novembru.

Organizatori su, nažalost, dva programa morali da prebace za narednu 2021. godinu, kad u Beograd dolaze trupe Jakopa Alboma (Amsterdam) i Šaja Kublera (Vankuver). Novi kalendar festivala je na sajtu: www.belgradedancefestival.com.

OVO MORATE ZNATI

PODLOST BILA GEJTSA Sklonio svoju decu, a našu hoće da čipuje

NEVEROVATNO! NOLE PRIZNAO DA NE JEDE PO 16 SATI VEĆ GODINU I PO DANA!

NAJNOVIJI PODACI MINISTARSTVA ZDRAVLJA O KORONA VIRUSU: Preminule dve osobe, 67 pozitivno

Vuhan planira da testira svih 11 miliona stanovnika na Kovid

Sve ulaznice za odložene programe važe i nije potrebno da se zamene. Bitno je samo da publika sačuva svoje karte. Ukoliko novi termin za birani program ne odgovara, sredstva se mogu preusmeriti na druge festivalske programe (za one koji su kupili ulaznice onlajn) ili vratiti. Za publiku koja je ulaznice kupila u pozorištima refundacija će biti moguća na blagajnama ovih ustanova čim teatri počnu s radom.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter