Izvor:
07.06.2017 u 22:38
0

DA LI JE NA PRAGU RAT NEVIĐENIH RAZMERA? Iranska garda optužila Saudijce za napad!

Iranska revolucionarna garda optužula je Saudijsku Arabiju da stoji iza današnjih terorističkih napada u Teheranu.

– Ovaj teroristički napad dogodio se svega nedelju dana nakon sastanka američkog predsednika Donalda Trampa i saudijskih lidera koji podržavaju teroriste. Činjenica da je ISIS preuzeo odgovornost dokazuje da je su oni umešani u ovaj brutalni napad –navodi se u izjavi koju presnosi Rojters.

Jutros je u Teheranu naoružana grupa muškaraca upala u iranski parlament u Teheranu pucavši na čuvare Iranske revolucionarne garde i civile, nakon čega su uzeli taoce.

Talačka kriza trajala je skoro ceo dan, a napadu je poginulo 12 osoba uključujući i četvoro terorista. Gotovo istovremeno, na drugom kraju grada došlo je do pucanjave, a potom se žene bombaša samoubica raznela ispred mauzoleja imama Homeinija. Za oba napada odgovornost je preuzela Islamska država.

Uskoro opširnije…

Blic
FOTO:Facebook/Islamic-Invitation-Turkey

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter