Izvor: KURIR
10.07.2024 u 13:26
0

DA LI LJUDI TREBA DA DOBIJU SLOBODAN DAN NAKON UGINUĆA PSA: Predloženo da se to zakonski uredi: „Gubitak psa boli!“ (ANKETA)

U Čileu je predloženo da se zakonski uredi da zaposleni imaju slobodan dan zbog smrti njihovog psa, te je ova tema postala aktuelna među ljubiteljima kućnih ljubimaca.

Mnogi smatraju da se gubitak kućnog ljubimca meri sa gubitkom člana porodice.

– Veza koju pas ima sa svojim čovekom/porodicom, može biti toliko jaka da premaši veze ljudskih odnosa! Bezbroj puta je dokazano da gubitak psa može da boli kao gubitak voljene osobe – navodi se na Instagram profilu „djole.dog“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djole dog (@djole.dog)

Dodaje se da je vlasnicima neophodno vreme da prihvate da njihovog najboljeg prijatelja više nema, da se od njega oproste i sahrane ga.

„POVEĆAN RIZIK MOŽDANOG UDARA, MOZAK OSTAJE BEZ KISEONIKA: Neurolog upozorava na posledice vrućina: OVO SU EKSTREMNI USLOVI!

– U Čileu je predloženo da se zakonski uredi da zaposleni imaju slobodan dan zbog smrti njihovog psa, kao člana porodice. Da li je konačno došlo vreme da se prizna da je reč o veoma traumatičnom događaju, shvati koliko nam psi znače i dozvoli odustvo onome ko je izgubio psa? – navodi se na ovom profilu.

Mnogi korisnici podržali su ovu ideju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter