Izvor: Alo
18.04.2024 u 14:06
1

„DEVOJKA ZBOG 50 DINARA BEŽI OD KONTROLE!“ Beograđani opet zaratili zbog švercovanja u prevozu

Na društvenoj mreži Iks pojavila se objava jednog Beograđanina koji je podelio situaciju iz prevoza koja ga iznervirala.

U Beogradu je od 17. maja prošle godine počeo da se primenjuje novi sistem naplate karata u gradskom prevozu koji je u GSP sistemu ukinuo validatore i prethodne „Bus plus“ kartice, a omogućio tri druge opcije kupovine karata za koje sada možete platiti na četiri načina!

Iako vremenska karta za 90 minuta vožnje košta 50 dinara još uvek ima građana koji se švercuju.

Na društvenoj mreži Iks pojavila se objava jednog Beograđanina koji je podelio situaciju iz prevoza koja ga iznervirala.

ODLUKA STUPILA NA SNAGU DANAS: Hitno se oglasila NARODNA BANKA sa najnovijom informacijom

– Ulazim u bus 56. Sedam pored neke napucane devojke. Lista Instagram i gleda klipove pevaljki. Valjda je sva moderna. Ulazi kontrolor karata baš pre nego je bus krenuo. Ona napucana pokušava da izdađe psujući kontrolu. Do koje niskosti građanstvo silazi za 50 dinara koliko košta karta – navodi se u objavi koja je pokrenula lavinu komentara:

– To gledam svaki dan. Tužno je kako neko sebe ponižava. Ljude ništa nije sramota. Sutra će da uđu u prodavnicu i ukradu – piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

– Zato opušteno sedi. Od takvih se ne može ući u bus. Ne mogu da verujem za 50 dinara beži.

– Karta je 50 dinara?! U Nišu je 80 odavno. I Novom Sadu 100 dinara i svi imaju karte – navodi se u drugim komentarima, ali je bilo i onih koji smatraju da u tome nema ništa loše.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„DEVOJKA ZBOG 50 DINARA BEŽI OD KONTROLE!“ Beograđani opet zaratili zbog švercovanja u prevozu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter