Izvor: BSC HAPPY
06.12.2023 u 22:48
0

DOPUTOVALI U BEOGRAD: Još dve porodice srpskih državljana evakuisane iz Gaze

Još dve porodice srpskih državljana evakuisane su iz Pojasa Gaze u Egipat.

Uz neposrednu podršku Ministarstva spoljnih poslova, kao i ambasada Republike Srbije u Tel Avivu i u Kairu, u koordinaciji sa nadležnim organima Države Izrael i Arapske Republike Egipat, 4. decembra ove godine iz Pojasa Gaze u Egipat su evakuisane još dve porodice srpskih državljana – Mona Abu Elaiš, sa troje dece i Đulja Al Hisi, sa suprugom i troje dece – navedeno je u saopštenju Ministarstvu spoljnih poslova.

FOTOGRAFIJA DANA KOJA JE OBIŠLA SVET KIDA DUŠU: Gaza broji nove žrtve

U skladu sa važećim procedurama, te u datom roku od 72 sata, evakuisani srpski državljani i članovi njihovih porodica napustili su teritoriju Egipta i redovnim letom iz Kaira, preko Istanbula, danas doputovali u Beograd.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter