Izvor: Alo.rs
12.05.2020 u 14:40
0

DRAMA: Dmitrij Peskov hitno hospitalizovan

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov hospitalizovan zbog korona virusa.

Peskov je rođen 1967. u Moskvi, u Rusiji. Njegov otac Sergej rukovodio je sovjetskom diplomatskom misijom u Pakistanu.

Peskov je 1989. diplomirao na Institutu azijskih i afričkih zemalja na Moskovskom državnom univerzitetu, specijalizovajući se iz istorije i istočnjačkih studija. Iste godine Peskov se pridružio sovjetskom Ministarstvu spoljnih poslova.

ČUDO POD OSTROGOM

EKSKLUZIVNO! ČUDOTVORNI SNIMCI SA OSTROGA Nepregledni red vernika pred manastirom! (VIDEO, GALERIJA)

EKSKLUZIVNO! Pogledajte kako crnogorski policajac pozdravlja vernike podno Ostroga! (VIDEO)

MILO POKLEKAO! Vernici stigli u manastir Ostrog, Amfilohije se sprema za liturgiju

OVAKO SE BRANE SVETINJE! Beranci pregazili kordon policije (VIDEO)

Peskov se 2000. vratio u Rusiju da radi u pres službi ruskog predsednika, radio je na više pozicija, uključujući četvorogodišnji mandat prvog zamenika sekretara za štampu ruskog predsednika, od 2004. do 2008. Peskov je obavljao funkciju Putinov portparola od aprila 2000.

Peskov je imenovan za sekretara za štampu premijera Viktora Zubkova 25. aprila 2008, čime ga je postavio za rukovođenje medijskim operacijama Vladimira Putina kada je prešao na posao premijera pod predsedništvom Dmitrija Medvedeva.

U maju 2012. godine, kada je Putin ponovo postao predsednik, Peskov je nasledio Nataliju Timakovu kao portparolku predsednika.

Uskoro opširnije…

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter