Izvor: Happy BSC
22.08.2021 u 19:57
0

EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ MINISTAR POLJOPRIVREDE: Da li cene žitarica poskupljuju meso i mleko?

Radni dan počinje sa “Dobro jutro Srbijo” i najpopularnijim voditeljskim parom Katarinom Koršom i Milomirom Marićem. Najaktuelnije teme koje potresaju Srbiju I svet na TV Happy svakog dana.

Prelistavanje štampe i interesantne teme imaćemo  sa Zoranom Miosavljevićem sa Instituta za političke studije, narodnim poslanikom Vladanom Glišićem i Petrom Đurđev iz Centra za društvenu  stabilnost.

 U nastavku fenomenalni gosti koji će komentarisati sedmicu za nama su Saša Milovanović, glavni i odgovorni urednik Telegrafa, Suzana Grubješić iz Centra za spoljnu politiku I Dejan Miletić iz Centra za globalizaciju.

A, da li skupe žitarice poskupljuju proizvodnju mesa I mleka, odgovoriće nam ministar poljoprivrede, Branislav Nedimović.

VAŽNO:

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: „Čuvaćemo našu zemlju, slobodu i samostalnost“

SRPKINJA IZ KABULA PORUČILA: Mi polećemo!

CETINJE: Zavšen protest protiv ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru!

NAGLI PREOKRET: Menja se temperatura!

Tema koja potresa svet je ko stoji iza sramnog teksta u Jerusalem postu.  To će nam pojasniti Savo Štrbac, dokumentacioni centar Veritas,prof dr Momčilo Diklić I istoričar prof dr Miloje Pršić.

Dešavanja u Crnoj Gori, tenzija sve veća pred ustoličenje i kako će se to dalje odvijati, govoriće nam narodni poslanik , Dragan Šormaz I istoričar Aleksandar Raković.

PROČITAJTE JOŠ:

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Pronađeno TELO mladića nakon nesreće kod Rumenke

OSAM PREMINULIH: Stanje je alarmantno!

VACIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Smatram da će 5.septembra Crnogorska policija stati uz narod!

POTRESNE REČI OCA: Danas se navršava mesec dana od tragične smrti 9-godišnjeg Stefana Balića!

 Kakvo nas vreme očekuje, da li talas zahlađenja ili opet toplotni, reći će nam  Nedeljko Todorović iz RHMZ.

Čuvena izjava “Kocka je bačena” I da li je, analiziraće nam prof dr Slobodan Reljić, novinar I socilog, I Aleksandar Pavić, politikolog.

Imaćemo I modne teme  za dame, a može da posluša i jači pol sa Borisom Obreški, frizer I stilista.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter