Izvor: kurir
10.08.2021 u 11:36
0

FONDACIJA TIJANA JURIĆ POSLALA NA MORE DEVOJČICU KOJU JE OTEO MALČANSKI BERBERIN: Sa porodicom pokušava da zaleči rane (FOTO)

Devojčica iz Niša koju je oteo Malčanski berberin i držao je zatočenu 10 dana, otišla je prvi put s porodicom na more.

Naime, Fondacija Tijana Jurić omogućila je devojčici putovanje.

VAŽNO:

SRBIJA NEZAUSTAVLJIVO IDE NAPRED! SINIŠA MALI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Građanima ukupno 8 MILIJARDI EVRA – evo kada stižu naredne pomoći od države!

Kancelarija za KiM: Nasilnici samo „svoj jezik“ razumeju, ne prestaju incidenti u kojima su žrtve Srbi

VUČIĆ danas na prijemu sa osvajačima medalja na Olimpijadi

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Jezive vrućine u nekim delovima Srbije – evo gde će biti najvrelije!

– Da konačno vidi more i da sa svojom porodicom pokuša da zaleči rane, da bar na kratko zaboravi ono što se dogodilo – napisao je Igor Jurić na Fejsbuku.

Podsetimo, Ninoslav Jovanović (48) iz sela Malče kod Niša, poznat kao Malčanski berberin, devojčicu iz Suvog Dola oteo je 20. decembra 2019. godine na putu do škole, a devojčica je pronađena nakon desetodnevne potrage u kojoj je učestvovalo više stotina policajaca, vatrogasaca i dobrovoljaca.

Jovanović je pravosnažno osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu.

Devojčica je zbog pretrpljenog zlostavljanja bila hospitalizovana u niškom Kliničkom centru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter