Izvor: Happy BSC
12.05.2022 u 09:59
0

HAOS U PROGRAMU UŽIVO! Vedrana Rudan STRAŠNO isprovocirala Jovanu Joksimović, nastao je ŽESTOK okršaj u studiju (VIDEO)

Voditeljka Jovana Joksimović poznata je kao neko ko ne dozvoljava da joj gosti prave probleme u emisiji, a ovoga puta isprovocirala ju je književnica Vedrana Rudan.

Vedrana je bila Jovanin gost u emisiji „Uranak“, a povod je bila nova knjiga „Doživotna robija“ poznate književnice. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Jovana je isporvocirala književnicu koja joj je vratila duplo:

SKANDAL U UŽIVO PROGRAMU NA N1 TELEVIZIJI! Pogledajte šta je uradila voditeljka, a o tome priča cela Srbija (VIDEO)

Dođite ako nemate šta da radite. Ona će meni sad potpisati knjigu, ja uvek volim da pročitam šta mi je napisala, uvek je to nešto… – rekla je Joksimovićka, a onda je počelo prepucavanje:

– Još kad biste i knjigu pročitali, ali to je previše, nećemo sad preterivati. Vi ćete potpis pročitati – odgovorila je Rudan.

Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame – rekla je Vedrana u šali, citirajući Jovanu u situaciji kada je ugostila političara Mlađana Đorđevića, i dodala da se setila te situacije te da je sebi obećala „da će biti fina i da neće reći ništa provokativno“.

– Hvala vam na toj samokontroli –  rekla je Jovana.

Napisaću ovde Ivani najvećoj, mislim ja to uvek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani? Napisaću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj  –  govorila je Rudan dok je potpisivala knjigu.

Podsetimo, Vedrana je i nešto ranije već potkačila Jovanu kada je gostovala u njenoj emisiji. Ona je tada, između ostalog, prokomentarisala voditeljkin brak s kantautorom Željkom Joksimovićem. Najpre, istakla je u kakvom bogatstvu par uživa, a zatim i iznela svoje mišljenje o tome kako je Željko i te kako „imao sreće sa jednom ženom kao što je Jovana”.

Međutim, iznenadila je mnoge pošto je izgovorila i kako „ne zna da li je Jovanin suprug muškarac, jer to je toliko široki pojam”, te da se ipak „on bolje oženio nego što se voditeljka udala”.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter