Izvor:
07.12.2016 u 01:49
0

Horor u vozu: Pijani migranti pokušali da siluju devojku!

Novi slučaj seksualnog uznemiravanja dogodio se u noći sa subote na nedelju, u regionalnom vozu na putu između Graca i Bruka na Muru.

Dva maloletna Avganistanca (15 i 17 godina), su seksualno su uznemiravala devojku (29), nakon čega su uhapšeni na stanici Perneg.

Prema izveštaju policije devojka je u 22.30 časova putovala vozom iz Graca ka Bruku. Ubrzo nakon što je voz krenuo, jedan pijani 15-godišnji Avganistanac je seo pored nje i počeo razgovor. Nešto kasnije, njima se pridružio još jedan pijani Avganistanac (17) i seo tik uz devojku iz Gornje Austrije.

Osumnjičeni nasilnici su prvo delili komplimente devojci, nakon čega su joj tražili broj telefona, ali je on odbila da im ga da. Potom su Avganistanci napustili voz na stanici Fronlaiten ( Frohnleiten), ali samo na kratko.Nakon nekoliko minuta, pijani Avganistanci su se vratili u voz, seli uz dvadesetdevetogodišnjakinju i počeli da je dodiruju za grudi i svud po telu.

Zatim je 15-godišnjak oborio devojku na pod, ali ga je ona udarila. On je međutim još jače zgrabio i pokušavao da je poljubi. Sve to je videla jedna putnica koja je evojci pritekla u pomoć. Zgrabila je Avganistanca za kosu, nakon čega je on pustio ženu.

Na sledećoj stanici Perneg, Avganistanci su napustili voz, ali ih je tu sačekala policijska patrola i uhapsila na licu mesta. Tokom ispitivanja, mladići su tvrdili kako se ničega ne sećaju, jer su bili pijani. Policija ih je zadržala u pritvoru u Gracu.

Kurir
Foto: Twitter/ Watchtower

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter