Izvor:
31.12.2017 u 13:38
0

Jak zemljotres pogodio Atinu!

Zemljotres koji je prema preliminarnim podacima imao jačinu od 4,6 stepeni Rihterove skale potresao je rano jutros Atinu i centralni deo Grčke, javlja Rojters pozivajući se na očevice i dodaje da za sada nema izveštaja o šteti.

Navodi se da je potres registrovan u 6.02 sati u Korintskom zalivu i prema informacijama objavljenim na sajtu Nacionalne opservatorije u Atini, bio je na dubini od pet kilometara.

Osetilo se kao dva zemljotresa u nizu! Bio je prilično jak. Probudio me je – napisala je nepoznata osoba na sajtu Evromediteranskog seizmološkog centra.

Prema podacima Geološkog instituta SAD, epicentar zemljotresa bio je na 79 kilometara zapadno i severozapadno od Atine.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter