Izvor: Republika
29.11.2023 u 18:14
0

JOŠ LEPIH VESTI ZA PENZIONERE: PIO Fond objavio VAŽNU ODLUKU!

Primenom Penzionerske kartice, koja je stupila na snagu 1. oktobra, penzioneri u Srbiji ostvaruju značajne popuste prilikom kupovine.

Direktor Fonda PIO, Relja Ognjenović, danas je dao odgovore na pitanja korisnika u vezi sa ovom karticom.

Ognjenović je istakao da penzioneri mogu koristiti karticu u različitim objektima iste firme koja pruža pogodnosti. Većina kompanija sa više poslovnica omogućava korišćenje Penzionerske kartice u svakom od njih, što je bitna informacija za korisnike koji su imali dileme oko ovog pitanja.

Takođe, Ognjenović je napomenuo da penzioneri mogu pronaći precizan spisak firmi i objekata u kojima se odobravaju popusti na sajtu Fonda PIO, kao i putem aplikacije Penzionerska kartica.

Ovo je važna informacija za sve korisnike koji žele da iskoriste sve benefite ove kartice i u potpunosti se informišu o mestima gde mogu ostvariti popuste.

Transparetnost i dostupnost informacija

Ova inicijativa Fonda PIO ima za cilj da olakša život penzionerima i omogući im da uštede prilikom svakodnevnih kupovina. Transparentnost i dostupnost informacija o pogodnostima prilikom korišćenja Penzionerske kartice su ključne kako bi se osiguralo da svaki korisnik može da iskoristi sve prednosti koje ova kartica pruža.

BONUS VIDEO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter